جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بلینکن: برای ادامه تلاش‌ها به خاورمیانه بازمی‌گردم

بلینکن: برای ادامه تلاش‌ها به خاورمیانه بازمی‌گردم وزیر خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه با بیان اینکه اولین دسته از اتباع خارجی از جمله آمریکایی‌ها غزه را ترک کردند، گفت که روز جمعه بار دیگر به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه درباره سفر مجدد به فلسطین اشغالی گفت: «جمعه آتی برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک به خاورمیانه بازخواهم گشت».

 

بلینکن با بیان اینکه اولین دسته از اتباع خارجی از جمله آمریکایی‌ها غزه را ترک کردند، مدعی شد: «ما مجبور نیستیم بین دفاع از اسرائیل و کمک به غیرنظامیان فلسطینی یکی را انتخاب کنیم».

 

از سوی دیگر وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بلینکن در تل‌آویو درباره تلاش‌ها برای محافظت از آمریکایی‌ها در اسرائیل، کرانه باختری و غزه، و آزادی گروگان‌ها بحث خواهد کرد».

 

این وزارتخانه درباره دیگر اهداف سفر بلینکن به فلسطین اشغالی گفت: «او در اسرائیل درباره افزایش حجم کمک‌های بشردوستانه ورودی به غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها گفتگو خواهد کرد».

 

بامداد چهارشنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، روز جمعه به فلسطین اشغالی می‌رود تا با مقامات رژیم موقت صهیونیستی دیدار کند. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار